Vuoden 2018 Vasukkaat valittiin

Uukuniemen vapaa-ajan asukkaat ry:n vuosikokous pidettiin 15.7. Kokouksen yhteydessä julkistettiin myös uudet Vuoden Vasukkaat ja tänä vuonna tittelin saivat Tom ja Maarit Ehnberg. Espoolaispariskunnan mökki sijaitsee kirkonkylällä Haapaniemessä. -Tom on toiminut Vasukkaiden sihteerinä jo pitkään ja molemmat ovat aina talkooporukoissa ahkerasti mukana, kertoo Vasukkaiden Mirja Ulmanen. – Maaritilla on myös erinomainen huumorintaju. Tom puolestaan on erikoistunut liikenteenohjaukseen, Ulmanen paljastaa.

Vuoden 2018 Vasukkaat ovat Tom ja Maarit Ehnberg.

Vasukkaiden perinteeksi muodostunutta unikeonpäivän tapahtumaa vietetään Papinniemen leirintäalueella 27.7. Tapahtuma alkaa klo. 9. kahvitarjoilun merkeissä. Iltapäivällä klo. 13-15 Kesälahden Urheilijat pitävät kanoottiopastusta ja klo. 14-16 tarjolla on myös suppailukoulu. Lisäksi lapsille ja lapsenmielisille on päivän aikana muutakin hupia. Tapahtumaan ovat kaikki tervetulleita!

Unikeonpäivän taoahtumasta on tullut Vasukkaiden perinne. Vuonna 2016 järveen molskahti kunnanjohtaja Vesa Huuskonen. Kuva: Tuomas Tiainen.

 

K.L.

Jaa juttu Facebookissa:

Kommentoi

XHTML: Voit käyttää näitä tageja: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>