Uukuniemi-seuran kesäkalenteri

Uukuniemi-seuran lippuUukuniemi-seuran tapahtumia kesällä 2014:

-Retki Viipuriin ja Summaan 13.-15.6.2014

– 15.6.2014 Retki karjalaisille kesäjuhlille Lappeenrantaan. Seura maksaa jäseniensä matkakulut, tule mukaan!

– Kesätori kirkonmäellä 25.6.2014

– Uukuniemi-juhlien talkoot 27.6.2014 klo 14

– Uukuniemi-juhlat 28.-29.6.2014 Ohjelma www.uukuniemiseura.fi -sivulla ja kesälehdessä

– Ikonin siunaus Pitäjäntuvassa ekumeenisen ristisaaton yhteydessä heinäkuussa

– Gospelkonsertti Uukuniemen kirkossa 27.7.2014

 

Kesän huippukohtana kokoonnumme jälleen seuran perinteisille Uukuniemi-juhlille. Erityistä tänä kesänä on opetusneuvos Anja Kukkosen Lemisen suvun sukukirjan julkistus. Kirja on jo 10. hänen kokoamansa teos. Juhlissa muistetaan myös Ristlahden taistelun 400-vuotismerkkivuotta.

Seura vuokraa Pitäjäntupaansa mieluusti perhejuhla- ja kokouskäyttöön ja näin kattaa sen ylläpitokustannuksia. Toimintaa voi tukea myös lahjoituksin ja ostamalla seuran tuotteita. Myytävänä on mm. Uukuniemi-kirjaa ja 50-vuotishistoriikkia sekä aiempia sukukirjoja.

Karjalaiseen kotiin kuuluu perinteisesti ikoni. Heinäkuussa Pitäjäntuvassa vietetään Aino Räsäsen maalaaman ikonin siunausjuhlaa ekumeenisen ristisaaton yhteydessä. Ikoni muistuttaa meitä muinoin Uukuniemellä asuneesta ortodoksisesta väestä, josta suuri osa pakeni Tverin Karjalaan ruptuurisotien myllerryksessä.

Heinäkuun lopussa järjestämme seurakunnan kanssa 27.7. kirkossa gospelkonsertin, jossa esiintyvät Reija Lang, Jarno Kukkonen ja Mikko-Ville Luolaja-Mikkola.

Uukuniemi-seurassa on nyt jo 526 jäsentä. Kaikki kiinnostuneet tervetuloa mukaan toimintaamme ja tilaisuuksiimme laulujen ja muistojen maille tapaamaan tuttuja ja luomaan uusia muistoja!

 

Pitäjäntuvan varaustiedustelut: Pitäjäntuvan isäntä Martti Lemetyinen puh. 040 709 4907

 

Kesäterveisin

Uukuniemi-Seura

www.uukuniemiseura.fi

 

Jaa juttu Facebookissa:

Kommentoi

XHTML: Voit käyttää näitä tageja: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>