Uukuniemi.infossa sukupolvenvaihdos

Uukuniemen Seudun Sanomien eli Uukuniemi.info -verkkosivuston ylläpito siirtyy Matriset Oy:lta Tmi Ripsakalle. Jo yli kymmenen vuotta Matriset Oy:n pyörittämän verkkolehden tarkoituksena on ollut toimia uukuniemeläisten ja lähialueiden asukkaiden äänitorvena sekä tiedotuskanavana. Sama periaate säilyy myös jatkossa.

Verkkolehteä seurataan aktiivisesti ja kävijöitä sivustolla on keskimäärin noin 2500 kuukaudessa. Eniten Uukuniemen Seudun Sanomia luetaan mobiililaitteella (40%) ja tietokoneella (42,8%). Tabletin käyttäjiä on hiukan vähemmän (17,2%).

Ensimmäinen verkkolehden julkaisu on tehty joulukuussa 2007, jolloin aiheena oli Rotantappaja -elokuva. Juttuja pääset katsomaan alla olevista linkeistä.

https://www.uukuniemi.info/2007/12/

https://www.uukuniemi.info/2008/01/

Myös Uukuniemen Seudun Sanomien Facebook -sivujen hallinta jää Tmi Ripsakan (Katri Levänen) vastuulle. Juttuvinkkejä sekä muuta aineistoa voi edelleen lähettää osoitteeseen aineisto@uukuniemi.info tai vaihtoehtoisesti Facebook-viestillä.

Jaa juttu Facebookissa:

Kommentoi

XHTML: Voit käyttää näitä tageja: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>