Uukuniemen Urheilijoiden toimintakausi 2019

 

Uukuniemen Urheilijat aloittaa taas uuden toimintakauden ja myös hallituksessa on tapahtunut uudistumista. Tänä vuonna toiminnasta huolehtivat Katri Levänen (pj), Jesse Korhonen, Auli Terävä, Paavo Auvinen, Tuomas Tiainen, Jouni Tiainen ja Kyllikki Uimonen.

Jäsenmaksuja sekä kuntosalimaksuja voi tuttuun tapaan suorittaa UnU:n tilille FI49 5001 0740 0006 56. Merkitse viestikenttään ketä maksu koskee sekä yhteystiedot. Kaikkien uusien jäsententen tulisi myös täyttää jäsenhakemus osoitteessa http://www.uukuniemenurheilijat.fi/?sivu=liityjaseneksi. Aiemmin jäsenhakemuksen täyttäneet saavat laskun suoraan sähköpostiosoitteeseen.

Jäsenmaksut vuonna 2019:

Aikuiset 20 €
Lapset (alle 15v.) 10 €

Kuntosalijäsenyys 100 €

Jäsenmaksuilla seuran toiminta pidetään virkeänä ja katetaan Rajapirtin kuntosalin ylläpitokuluja. Kävijöitä on jo ollut tämänkin vuoden puolella mukavasti! Kaikkien salin käyttäjien toivotaan suorittavan salimaksun tammikuun aikana ja uusien kävijöiden heti ensimmäisen treenikäynnin jälkeen. Unu:n toimintasuunnitelmassa ovat tottakai myös suositut lasten kesäkisat ja Uukuniemen Urheilijoiden omat mestaruuskisat, joista sarjoja löytyy melkein vauvasta vaariin.

Innokkaita urheiluseuratoimijoita tarvitaan ja esimerkiksi kesän kisoissa on ollut toimitsijapulaa. Vapaaehtoiseksi voi jo nyt ilmoittautua Katrille (katri.levanen@matriset.fi) tai Jesselle (korhje@gmail.com).

Liikunnallista vuotta toivottaen,

Uukuniemen Urheilijat ry:n hallitus

Niukkalan kentällä kisaillaan taas tulevana kesänä!
Jaa juttu Facebookissa:

Kommentoi

XHTML: Voit käyttää näitä tageja: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>