Uukuniemellä kuusi nuorta juhlii tänään valmistumistaan

Koulut on taas saatu tältä lukuvuodelta päätökseen ja niin pienet kuin vähän isommat oppijat pääsevät nauttimaan ansaitusta kesälomasta.Erityisesti juhlan aihetta on kevään ylioppilailla sekä ammattiin valmistuneilla, joita Uukuniemellä tänä keväänä on kaiken kaikkiaan kuusi. Ylioppilaaksi kirjoittivat Emmi Suppola Savonlinnan Lyseon lukiosta, Jutta Hietanen Savonlinnan Taidelukiosta, Heidi Joronen Parikkalan lukiosta ja Heikki Solonen Joensuun Normaalikoulun lukiosta. Ammattiin valmistuivat Aki Rönkkönen Joensuun ammattioppilaitoksesta ja Sanna Tiainen.

Uukuniemi.info onnittelee kaikkia nuoria!

Tuore ylioppilas Heikki Solonen vietti tänään “ylppäreitään” Juholan Biisoniareenalla. Mukana menossa oli myös yhdistelmäajoneuvon kuljettajaksi valmistunut Aki Rönkkönen. – Peruskoulun jälkeen oli kyllä ihan selvää, että mille alalle haen, sanoo Aki. Opinnot Joensuussa kestivät kolme vuotta. Vielä kesän ajan nuori mies työskentelee ja asuu viikot Imatralla. – Heinäkuussa olisi tarkoitus lähteä inttiin Uttiin ja sen jälkeen palata takaisin työelämään, hän jatkaa. Heikki kirjoitti ylioppilaaksi Joensuun Normaalikoulun lukiosta yhdessä reilun sadan muun nuoren kanssa. Kirjoitukset menivät hänen omien sanojensa mukaan hyvin vaikka toki parantamisen varaa aina jää. – Tyytyväinen täytyy olla. Nyt odottelen pääsykoetuloksia, jolloin selviää opintojen jatko, hän sanoo. Solonen on hakenut opiskelemaan Joensuun yliopistoon metsätieteelliseen sekä ammattikorkeakouluun metsätalousinsinööriksi. -Yliopisto on tottakai etusijalla. Nyt kesällä aion levätä ja ottaa vähän rennommin, sikäli kun se nyt vain on mahdollista, hän naurahtaa.

Heikki Solosella (oik.) ja Aki Rönkkösellä oli lauantaina hymy herkässä. Tuore ylioppilas ja ammattiin valmistunut pääsivät juhlien kunniaksi tuktukin kyytiin.

 

K.L.

Jaa juttu Facebookissa:

Kommentoi

XHTML: Voit käyttää näitä tageja: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>