Uudistuneet Uukuniemi.info -sivut

Kuten huomaat Uukuniemi.info -sivustolla on tapahtunut muodonmuutos. Sivustoa on uudistettu sekä käytettävän tekniikan osalta että myös ulkoasua. Uudistaminen mahdollistaa nyt sivuston entistä monipuolisemman kehittämisen. 

Paikalliset artikkelit ovat varmasti myös jatkossa sivuston tärkein osa, mutta nyt voi myös lukijat entistä paremmin osallistua sivuston sisältöön. Voit olla mukana mm. kommentoimalla juttuja tai osallistumalla leikkimieliseen paikalliseen gallupiin.

Mielellään otamme vastaa lukijoiden omia kirjoituksia ja kuvia. Kaikenlainen palaute ja kehittämistoiveet ovat myös tervetulleita.
Sivuston tarkoituksena on kertoa paikallisista tapahtumista, ilmiöistä, historiasta ja ihmisistä sekä pitää esillä omaa seutukuntaamme. Viimekesän tapaan tarkoituksemme on palkata myös alkavana kesänä joku paikkakunnasta innostunut aktiivinen nuori kesätoimittajaksi. Toivottavasti löydämme paikkakunnalta tai vaikka kesäasukkaista tehtävään sopivan henkilön.
Uukuniemi.infon toimitus toivottaa kaikille sivuilla vieraileville mielenkiintoista kesää!
Jaa juttu Facebookissa:

2 kommenttia artikkeliin “Uudistuneet Uukuniemi.info -sivut”

 1. Markku Uimonen

  Hyvän näköiset uudistetut sivut. Hienoa!
  Sivut on saaneet tiedonvälittäjänä sisällön lisäksi myös sanomalehtimäisen ulkomuodon ja se sopiii kyllä hyvin.

  t. Markku Uimonen

 2. Maija Ala-Nikkola

  Uukuniemi.info verkkolehti ja sivusto elää ja katsoo tulevaan. Uusi aika tuo uudet metkut.
  Vuorovaikutteinen toiminta kehittyy ja lukija voi helppokäyttöisesti tutustua sisältövalikoimaan.

  Jos hiukan kurkistaa taaksepäin ja lukaiseen vuosien varrella kirjoitettuja juttuja, voi todeta pienen paikkakunnan porskuttavan sisukkaasti eteenpäin. Kirjoittajien, lehden toimittajiksi heitä myös kutsuttakoon, joukossa on ollut monen alan edustajia. On ollut yrittäjiä, atk-alan ammattilaisia, opiskelijoita, maatalouden ammattilaisia, tutkijoita, vapaa-ajan asukkaita, poliitikkoja, toimittajia, eläkeläisiä, yhdistysten väkeä ja kuntien –niin kuin seurakunnan edustajia ja monia muita.
  Kiitos mukana tekijöille ja lukijoille, ja lehden asioista kiinnostuneille.

  Maija Ala-Nikkola

Kommentoi

XHTML: Voit käyttää näitä tageja: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>