UnU:n jäsenmaksut ja kuntosalimaksu vuonna 2018

 

Uusi vuosi on jälleen pyöräytetty käyntiin ja se tuo myös muutoksia UnU:n kuntosalimaksuihin. Tavoitteena on, että suurella työllä talkoovoimin perustettu kuntosali säilyisi Rajapirtillä jatkossakin. Vuokrakustannusten lisäksi kuntosalimaksuilla pyritään kattamaan osa laitteiden huolto- ja kunnostuskustannuksista sekä tarvittaessa hankkimaan uusia kuntoiluvälineitä. Kuntosalimaksu vuonna 2018 on 100 euroa, joka kuitenkin on kuukausitasolle jaettuna todella edullinen (8,33€). Kuntosalimaksuun sisältyy UnU:n jäsenmaksu ja se oikeuttaa kuntosalin vapaaseen käyttöön koko vuoden ajan.

Jos et halua käyttää kuntosalia, on normaali UnU:n jäsenmaksu aikuisilta 15 euroa ja alle 15-vuotiailta 10 euroa. Jäsenmaksuilla mahdollistetaan muun muassa  lasten ja nuorten perinteiset kesän yleisurheilukilpailut.

Kuntosalimaksun sekä jäsenmaksun maksaminen onnistuu helpoiten täyttämällä jäsenhakemus UnU:n nettisivuilla osoitteessa http://www.uukuniemenurheilijat.fi/. Toivomuksena on, että sekä uudet että vanhat jäsenet täyttävät sivuilta löytyvän jäsenhakemuksen jäsenrekisterin ajantasaistamiseksi.

Olkoon tämä vuosi täynnä positiivista yhteishenkeä ja onnistuneita treenejä perinteikkäällä maamiesseurantalolla!

Toivottaa Uukuniemen Urheilijat ry:n johtokunta

Jaa juttu Facebookissa:

Kommentoi

XHTML: Voit käyttää näitä tageja: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>