Tuomaksesta Uukuniemi.infon kesätoimittaja

Kesätoimittaja 2014, Tuomas Tiainen
Kesätoimittaja 2014, Tuomas Tiainen

Medianomiksi Joensuussa Karelia-ammattikorkeakoulussa opiskeleva, Tuomas Tiainen, on valittu Uukuniemi.infon kesätoimittajaksi. Aktiivinen uukuniemeläinen nuorimies pyöritti yhdessä kaveriensa kanssa parina kesänä yrittäjänä Papinniemen leirintäaluetta, joten uukuniemeläinen kesäelämä on tullut jo hyvin tutuksi. Harrastuksikseen Tuomas kertoo mm. matkustamisen ja urheilun monipuolisesta, Extreme-urheiluakaan kaihtamatta. Tuomas on toiminut myös monien tapahtumien järjestelyorganisaatioissa.

 

– Minusta on erittäin mielenkiintoista ja innostavaa toimia oman kylän kesätoimittajana. Olemme koulussa päässeet tekemään erilaisia haastatteluja ja lyhytelokuvia, joten pyrin toimittamaan myös lyhyitä videoleikkeitä sivuille, kertoo Tuomas Tiainen.
Tuomas aloittaa toimittajan työnsä kesäkuun alussa. Juttuvinkkejä voi laittaa tämän sivuston yhteydenottolomakkeella tai sähköpostitse osoitteella tuomas.tiainen@uukuniemi.info . Tuomaksen tavoittaa myös puhelimitse 040 5873 218.
JL
Jaa juttu Facebookissa:

Kommentoi

XHTML: Voit käyttää näitä tageja: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>