Tapahtumia joulun odotukseen

Jos lumeton maisema ei tuo joulumieltä, voi sitä lähteä metsästämään lähialueen tapahtumiin. Viikon kuluttua lauantaina 23.11. klo. 10-14 Uukuniemen Kyläkaupalla vietetään joulumarkkinoita, jonne ennättää vielä ilmoittautua myymään omia käsitöitä, leipomuksia tai muita luomuksia. – Ilmoittautuneita on jo ihan mukavasti ja paikalla ovat myös Ullan Luonnontuote sekä Toimentupa. Kahvilan puolella tarjolla on glögiä, kertoo myymälävastaava Riikka Uimonen. Joulukuun aikana Kyläkaupan yhteyteen on avautumassa Parikkalan apteekin palvelupiste, jonka lääkevalikoimaan kuuluu muun muassa kuume- ja kipulääkkeitä, vatsalääkkeitä, allergialääkkeitä, kipuvoiteita ja ensiaputarvikkeita. – Lääkenneuvonnasta vastaa apteekki, jonne voi olla yhteydessä palvelupisteen puhelimesta, Uimonen sanoo.

Heti joulukuun ensimmäisenä päivänä sunnuntaina Mikkolanniemen toimintakeskuksella järjestetään Maailman pienimmät joulumessut jo 22. kerran. Tapahtuma alkaa klo. 11 ja päättyy klo. 15. Pöytävarauksia voi vielä tehdä numerosta 050-321 5746.

Maanantaina 2.12. perinteeksi muodostunutta joulunavausta vietetään Uukuniemen kirjastolla. Tapahtuma alkaa klo. 16.30. kahvitarjoilulla, jonka jälkeen vuorossa on runoja ja yhteislaulua. Vitriinissä esillä ihasteltavana Uukuniemen Kyläkaupan käsityökahvilan näyttely.

Kauneimmat Joululaulut kajahtavat ilmoille sunnuntaina 15.12. ensin Saaren kirkossa klo. 15.00-16.30 ja myöhemmin illalla Uukuniemen kirkossa klo. 18.00.-19.30. Tänä vuonna laulut soivat kehitysmaiden lasten puolesta. Kerättävällä kolehdilla autetaan kehitysmaiden kaikkein heikoimmassa asemassa olevia lapsia, erityisesti tyttöjä, vammaisia ja syrjäytyneitä.

Jaa juttu Facebookissa:

Kommentoi

XHTML: Voit käyttää näitä tageja: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>