Tapahtumarikas viikonloppu Uukuniemellä

Aarne Tenkanen ja Koe-eläinpuisto orkesteri esiintyvät lauantaina 19.7 Juholan tilalla Niukkalassa. Soitto alkaa noin klo 21.00.
Aarne Tenkanen ja Koe-eläinpuisto orkesteri esiintyyy lauantaina 19.7 Juholan tilalla Niukkalassa. Soitto alkaa noin klo 21.00.

Heinäkuu on kuumimmillaan ja Uukuniemellä tapahtumat sen kuin lisääntyvät. Ensi viikonloppu 19.-20.7 on vilkasta aikaa pitkin pitäjää.

Tapahtumarikkaan viikonlopun aloittaa lauantaina 19.7 Nuorisoseuran talolla järjestettävä kirpputori ja kahvio klo 10 – 13. Vasukkaat pitävät samana päivänä klo 12 alkaen soututapahtuman, jonka lähtöpaikkana toimii Papinniemen leirintäalue. Soutumatka on Sarvisalon kiertäminen (n.22 km). Säävaraus.

 

Juhola-soi

Lauantai-illan kruunaa Juholan tilalla Niukkalassa järjestettävä kesän ensimmäinen Juhola-soi tapahtuma jossa esiintymässä on Aarne Tenkanen ja Koe-eläinpuisto orkesteri.

Tenkanen aloittaa soiton noin klo 21.00. Liput maksavat 10 euroa ja tapahtuma on ikärajaton.

Anniskelualue K18. Alkoholipitoisten virvokkeiden lisäksi saatavilla on limua ja vishyä. Mikäli illan kutveessa alkaa hiukomaan on grillistä mahdollista ostaa makkaraa.

Juholan tilan osoite on Kummuntie 275. Opastettu paikoitusalue löytyy noin 50 metriä Niukkalaan päin.

 

 

 

 

Savonlinnan Teatteri esittää Havukka-Ahon ajattelijan Kummunkorkea Koulun salissa sunnuntaina 20.7 klo 19.
Savonlinnan Teatteri esittää Havukka-Ahon ajattelijan Kummunkorkea Koulun salissa sunnuntaina 20.7 klo 19.

Sunnuntaina kulttuuria

Viikonlopun tapahtumaketju päättyy sunnuntaina 20.7 kun Savonlinnan Teatteri esittää näytelmän Havukka-ahon ajattelija Kummunkorkea Koululla klo 19.

Rooleissa: Kauno Villberg, Mirva Kuivalainen ja Niko Taskinen.

Esitys kestää noin tunnin. Liput 15 euroa. Paikan päällä kahvio klo 18 alkaen. Ennakkovaraukset voi tehdä puhelimitse numerosta 040 5240503.

Osoite: Kummun koulutie 19.

-TT

Jaa juttu Facebookissa:

Kommentoi

XHTML: Voit käyttää näitä tageja: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>