Talviliikuntakelit ovat nyt parhaimmillaan!

Tänä talvena lunta riittää, joten siitä kannattaa nyt ottaa kaikki ilo irti! Lumitöiden tarjoaman hyötyliikunnan lisäksi voi hikoilemaan lähteä vaikka luistinradalle tai hiihtoladulle. Saarella luistelukenttä on ollut ahkerasti käytössä jo pidemmän aikaa ja viikon loppupuolella päästiin Uukuniemelläkin kokeilemaan hokkareiden ja kaunoluistinten kuntoa.

Hiihtolatuja löytyy myös sekä Saarelta että Uukuniemeltä. Saarella Akonpohjassa valaistu latu on pituudeltaan 1,2 km ja hiihtämään pääsee sekä perinteisellä että vapaalla tyylillä. Tarnalan valaistu latu on puolestaan 2,2 km ja myös sen voi taittaa molemmilla hiihtotyyleillä.

Perinteisen tyylin hiihtäjille tarjolla on myös Hätämäen 12 km lenkki Tarnalassa, Mikkolanniemen 3 km ja 10 km retkiladut ja Kummussa Uukuniemellä 2 km ja 5 km ladut. Latujen kunnossapitoa voi seurata Facebookin kautta täältä

Nyt myös Niukkalan kaukalolla pääsee testaamaan luistinten kuntoa.
Tarnalan valaistulla ladulla pääsee hiihtämään sekä vapaalla että perinteisellä tyylillä.

Laturetkiä:

11.2.2018 klo. 11-15 Kinnarniemi hiihto. Matkoina Kinnarniemi-Haavikonranta jäälatu 10 km (perinteinen ja vapaa hiihtotapa) ja perinteisen tyylin Tönkivaaran lenkki 12 km. Lähtöpaikkana Kinnarniemen Nuorisoseuran talo jossa myös latukahvio.

18.2.2018 klo. 11-15 Lassin lenkki Tarnalassa. Hiihdettävänä matkana Hätämäen 12 km.

25.2.2018 klo. 11-15 Parikkala hiihto. Lähtöpaikkana Oronmyllyn toimintakeskus joissa myös latukahvio. Perinteinen hiihtotapa. Hiihdettävä matka: Soininmäen 9 km ja 12 km (lumitilanteesta riippuen).

Latukahviosta mm. kahvia, mehua, pulla, voileipiä, makkaraa, lihapiirakoita.

3.3.2018 klo. 11-15 Saunahiihto. Mikkolanniemen toimintakeskuksen maastossa. Ladut 3-15 km. Lähtöpaikka ja latukahvio Mikkolanniemen toimintakeskuksella.

 

 

K.L.

Jaa juttu Facebookissa:

Kommentoi

XHTML: Voit käyttää näitä tageja: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>