Sivustoa täydennetään pikkuhiljaa

Postituslista on jälleen palautettu sivuille. Postituslistalla oleviin sähköpostiosoitteisiin lähetetään yöaikaan viesti jos sivuille on lisätty uusia artikkeleita. Vasemman laidan palstan alalaidassa olevasta “Liity postituslistalle” -linkistä avautuvalla sivulla voit ilmoittaa sähköpostisi postituslistalle tai poistaa sen sieltä. Jos mielestäsi olet listalla mutta viestejä ei uusista artikkeleista huolimatta ala kuulua, tarkista ettei ne ole menneet roskaposteihin tai esim. Gmailin “Tarjouksiin”.  Vanha lista on siirretty suoraan listalle, joten siellä olevia osoitteita ei tarvitse uudelleen enää lisätä.

Vasemman palstan ylälaitaan on puolestaan lisätty “Tänään” osio. Tällä hetkellä siinä on auringon nousu- ja laskuajat Uukuniemellä sekä säätietoja. “Tänään” täydentyy vielä lisätiedoilla.

Viikon Gallup on myös palannut pieneltä kesätauolta. Uukuniemi on ollut lähes 10 vuotta osana Parikkalan kuntaa. Tällä kertaa kysytäänkin kuinka Parikkala on lukijoiden mielestä onnistunut Uukuniemen asioiden hoidossa.

JL

 

 

 

 

 

Jaa juttu Facebookissa:

Kommentoi

XHTML: Voit käyttää näitä tageja: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>