Savo-Karjalan Virkistyskeskus on nyt Uukuniemen Lomakeskus

Moni on ehkä miettinyt mitä kuuluu Uukuniemen kirkonkylällä sijaitsevalle Virkistyskeskukselle. Harva kuitenkin tietää, että omistajan lisäksi myös paikan nimi on vaihtunut, ja entinen Virkistyskeskus on nyt Uukuniemen Lomakeskus. Uusi omistaja on Kristillisen Työväen Liitto, joka osti paikan Savo-Karjalan Kristilliseltä Työväen yhdistykseltä. – Toisaalta voitaisiin puhua myös omistusoikeuden “laajenemisesta” sillä Savo-Karjalan Kristillisten Työväen yhdistysten Piiriliitto kuuluu Kristilliseen Työväen Liittoon, selventää liiton puheenjohtaja Erkki Eteläniemi.

Varsinaista toimintakautta Uukuniemen Lomakeskus ei ole vielä aloittanut, vaan ovet avautuvat kesäkuukausiksi kesäkuun alussa. – Tarkoituksena on tarjota majoituspalveluja elokuun puoliväliin saakka, kertoo Eteläniemi. Varauksiakin tulevalle kesälle on jo tiedossa, ja seurakunnan perinteisten kesäleirien lisäksi majoittujia on tulossa muun muassa Uukuniemi-juhlien aikaan. -Lisäksi toivomme tietysti, että satunnaiset matkailijatkin löytäisivät tiensä Lomakeskukselle, Eteläniemi sanoo.

Näin talvikaudella Uukuniemen Lomakeskusta johdetaan toiselta puolelta Suomea, mutta kesäksi etsitään nyt keittiötaitoista “emäntää” huolehtimaan leirien ja majoittujien ruokahuollosta sekä vastaanotosta. -Parasta tietysti olisi jos saisimme esimerkiksi pariskunnan asumaan Lomakeskukselle ympärivuotisesti ja huolehtimaan paikan ylläpidosta, toteaa Eteläniemi. Aamiaismajoitus- ja leirimajoituspalvelujen lisäksi tiloja voi vuokrata myös yksityiskäyttöön. – Päärakennus on mahdollista vuokrata esimerkiksi juhlien järjestämistä varten. Olemme myös suunnitelleet, että jatkossa rannassa sijaitsevat saunatilat voi vuokrata erikseen muun muassa saunailtoja ajatellen, Eteläniemi lisää. – Toivomme kovasti, että hienoille puitteille ja tiloille saataisiin käyttäjiä, hän päättää.

Uukuniemen Lomakeskuksen päärakennus.

Käy tutustumassa nettisivuihin: http://www.uukuniemenlomakeskus.com/

 

K.L.

Jaa juttu Facebookissa:

Kommentoi

XHTML: Voit käyttää näitä tageja: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>