Ruokatuotteiden hinnanalennukset näkyvät myös paikallisissa lähikaupoissa

Sirpa
Juuriltaan ja sydämeltään uukuniemeläinen Sirpa Röksä esittelemässä halpa hinta -lappua.

Viime viikolla uutisoitiin mediassa näkyvästi kauppojen hinnanalennuksista. Kesko alensi jo joulukuussa lähes 400 tuotteen hintaa, ja tammikuussa alennettuja tuotteita tuli vielä kymmeniä lisää. S-ryhmä vastasi hintakilpailuun alentamalla viikko sitten noin 400 ruokatuotteen hintaa. Samaan aikaan myös saksalainen Lidl ilmoitti hinnanalennuksista. S-ryhmä aloitti hintojen laskemisen Prismoista, mutta alennukset näkyvät myös S-marketien ja Sale-myymälöiden valikoimassa.

Kirjavalassa K-Extra Röksä on myös alentanut joidenkin tuotteiden hintoja. -Eniten alennukset näkyvät lihajalosteissa sekä maitotuotteissa, kertoo Jouko Röksä.

-Marraskuussa tulivat ensimmäiset punaisella halpa hinta -lapulla merkityt tuotteet. Lisäksi meillä on pysyvästi edullisia tuotteita sekä kuukausitarjouksia, Jouko jatkaa.

-Kun uutisotsikot hinnanalennuksista tulivat viime viikolla lööppeihin, alkoi asiakkailta tulla runsaasti kyselyjä kuinka alennukset näkyvät täällä meillä, kertoo Sirpa Röksä. –Seuraamme aktiivisesti muutoksia ja pyrimme sitten vastaamaan niihin tarvittaessa.

Myös Niukkalassa Salessa ovat hinnat tulleet alas useissa tuotteissa. -Ensimmäisenä alennuksia tuli maitotuotteisiin, kertoo Hilkka Pirhonen. -Myös esimerkiksi Vaasan Reissumies  sekä Saarioisten valmiskeitot ovat useita kymmeniä senttejä halvempia kuin aiemmin, hän jatkaa. Suurissa marketeissa valikoima on laajempi, jolloin myös alennettujen tuotteiden määrä eroaa selvästi pienten kauppojen vastaavista. -Perässä tullaan. Todennäköisesti meilläkin hinnanalennukset lisääntyvät pikkuhiljaa, Hilkka toteaa.

 

 

 

KL

Jaa juttu Facebookissa:

Kommentoi

XHTML: Voit käyttää näitä tageja: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>