Paroni Paakkunainen & Ugu-band lauantaina 26.7 Juholassa

Paroni Paakkunainen Kummunkylällä. Kuva: Arttu Kokkonen.
Paroni Paakkunainen Kummunkylällä. Kuva: Arttu Kokkonen.

Lauantaina 26.7 on vuorossa kesän toinen Juhola-soi musiikkitapahtuma. Juholan tilan naveten ylisille, bison areenalle, nousee tällä kertaa uukuniemeläinen muusikko Paroni Paakkunainen yhdessä tapahtumaa varten kootun Ugu-bändin kanssa. Iso orkesteri soittaa 60-luvun soulia ja jazzia.

Paakkunainen on musiikin laaja-alainen ammattilainen. Hän on levyttänyt mm. rockia, soulia, salsaa ja jazzia, unohtamatta kansansävelmiä ja joikuja. Lisäksi hän on säveltänyt esimerkiksi iskelmiä, laulelmia, lastenlauluja, teatteriteoksia, kuoroteoksia, kamarimusiikkiteoksia, sinfonisia teoksia ja jopa yhden kirkko-oopperan.

Paroni Paakkunainen(tunnetaan myös toisella lempinimellä, Baron) on suomalaisen jazzmusiikin merkkihenkilö, jonka keskeisin instrumentti ja tavaramerkki on baritonisaksofoni.

Juhola soi toistamiseen tänä kesänä

Tilan omistaja ja yksi tapahtuman järjestäjistä Matti Laukkanen kertoo illan kulun olevan samankaltainen kuin viime lauantaisessa ensimmäisessä Juhola-soi tapahtumassa.

-Ovet aukeaa kahdeksalta. Bändi aloittaa soittamaan yhdeksän ja puoli kymmenen tienoilla. Tenkasen jälkeen kansa rupesi vaatimaan ammattitaitoa ja kunnon musiikkia, niin nyt sitä on luvassa! Laukkanen vitsailee ja nauraa.

Tapahtuma on ilmainen, mutta halutessaan soittajille voi lahjoittaa vapaaehtoisen musiikkimaksun. Alueella on anniskeluealue ja hiukopalaksi voi ostaa makkaraa grillistä.

-TT

Juhola-soi: Paroni Paakkunainen & Ugu-band 26.7 Niukkalassa Juholan tilalla. Ovet auki klo 20.00 alkaen. Avoin ja ilmainen tapahtuma. K18 anniskelualue. Osoite Kummuntie 275

Ugu Band on:
Paroni Paakkunainen (saksofonit, huilu)
Niko Paakkunainen (saksofoni)
Kristiina Paakkunainen (trumpetti)
Veikka Paakkunainen (rummut)
Topi Pöyhönen (kitara)
Petri Tiainen (koskettimet)
Yhtyeeseen kuuluvaa Santtu Paakkunaista tuuraa tällä keikalla bassossa Timo Pekonen.
Äänentoisto ja valot Mika Venhovaara.

 

Jaa juttu Facebookissa:

Kommentoi

XHTML: Voit käyttää näitä tageja: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>