Papinniemen superkesä saa päätöksen tulevana viikonloppuna

Poikkeuksellinen kesä on näkynyt positiivisena piikkinä kotimaan matkailussa, myös Uukuniemellä Papinniemen Leirintäalueella. Yrittäjä Niko Hälvä kuvaileekin kulunutta sesonkia kaikkien aikojen kesäksi. – Koskaan aikaisemmin ei karavaanareita ole ollut näin paljon ja välillä kaikille tulijoille ei ole ollut tilaa. Myös mökit ovat olleet hyvin vuokrattuna koko kesän ajan, Hälvä kertoo. Normaalisti vilkkain kausi ulottuu juhannuksesta heinäkuun loppuun, mutta tänä vuonna alkukesän lämpimät säät aikaistivat sesonkia muutamalla viikolla. Päiväkävijöiden määrä on suoraan verrannollinen lämpömittarin lukemiin. -Vielä elokuussakin on riittänyt hellepäiviä, joten kaiken kaikkiaan vilkas kausi on ollut tavallista pidempi, jatkaa Hälvä.

Tulevana viikonloppuna superkesä huipentuu Papinniemen kesäkauden päättäjäisiin. Perjantaina 28.8. ohjelma alkaa klo. 18 Saunamaailman merkeissä ja klo. 21. esiintymislavan valtaa Ninni Forever Band. Pääesiintyjänä kuullaan Muuan Miestä, joka on aiemmin nähty Papinniemen “estradilla” jo vuonna 2016. Lauantaina laulutaitoja pääsee testaamaan karaokessa klo. 20 alkaen. Tapahtumaan on vapaa pääsy.

Mökkivuokraus jatkuu kesäkauden päättäjäisten jälkeenkin ja uudempien mökkien osalta vuoden ympäri. Myös caravan-alue on edelleen auki. – Mahdollisesti pidämme ravintolapalveluja vielä syyskuussa auki viikonloppuisin, Hälvä sanoo.

Papinniemi Camping on mukana yhdessä Uukuniemen Kyläkaupan ja Juholan Biisoniareenan kanssa tekemässä Uukuniemi -mainosvideota. Leader-rahoitteisessa hankkeessa toteutettu video saa ensi-iltansa syksyn aikana, jonka jälkeen se on katsottavissa some-kanavissa sekä kotisivuilla. Tarkemmat tiedot julkistamispäivästä tiedotetaan myöhemmin.

Tänä vuonna caravan-alue alkoi täyttyä matkailijoista jo heti kesän alussa.
Säät suosivat ja terassilla riitti aurinkoa vielä pitkälle elokuuhun.
Papinniemen kesän vakiokalustomiehet Markus Hietanen (vas.) ja Tuomas Tiainen.
Kuutostien laitaan ilmestynyt uusi kyltti on Tuomas Tiaisen käsialaa.
Kesäkausi päätetään tapahtuman merkeissä tulevana viikonloppuna.
Jaa juttu Facebookissa:

Kommentoi

XHTML: Voit käyttää näitä tageja: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>