Pala Tukkijokea Uukuniemen Palvelukeskuksessa

Yrittäjät Merja Aimasmäki ja Anne Tiitta ovat saaneet positiivista palautetta toiminnastaan.
Yrittäjät Merja Aimasmäki ja Anne Tiitta ovat saaneet positiivista palautetta toiminnastaan.

Uukuniemen palvelukeskus järjesti torstaina 10.7 tapahtuman, jossa Mikkolanniemellä sijaitsevan kesäteatterin, Mikkis-teatterin, näyttelijöitä tuli esittämään lauluja heidän tämän kesän esityksestään Tukkijoella. Tarjolla oli herkullisia korvapuusteja, kahvia ja makkaraa. Palvelukeskuksen terassi täyttyi ihmisistä, tunnelma oli lämmin ja vieraanvarainen ja aurinko paistoi. Tukkijoen laulut kaikuivat kesäillassa komeasti.

Esityksen väliäajalla Uukuniemen palvelukeskuksen yrittäjät Merja Aimasmäki ja Anne Tiitta kertoivat toiminnastaan.

-Lupahakemusten käsittelyä odotellessa, olemme kesän pyörittäneet majoitus/hostellipalvelua. Lisäksi aika on mennyt muun muassa ikkunoita pestessä, kotihoitoa tehdessä, juhlien ja tilaisuuksien järjestämisessä. Hoivapalvelun alkaessa aikomuksemme on kuitenkin pitää osa rakennuksesta pelkästään majoituskäytössä, kertovat  Tiitta ja Aimasmäki.

Mikkis-teatterilla menee hienosti

Mikkis-teatterin toiminnasta kertoi tapahtumassa yksi kesäteatterin näyttelijöistä, Raimo Penttinen. Hän kertoo teatterin, joka on osa Kaakon-kansalaisopistoa, pyörineen 6-vuotta. Käviöitä on kesän 12:ssa näytöksessä yhteensä keskimäärin 1200 ja noin 130 per näytös.

-Joka vuosi meillä on joku uusi näyttelijä. He piristävät kummasti tätä meidän vanhaa kaartia. On kiva työskennellä yhdessä vaikka näyttelijän työ on välillä tuskan ja vaivan takana. Hienosti meillä kuitenkin menee! sanoo Penttinen ja jatkaa että Mikkis-teatteria tukevat monet yritykset.

 

Raimo Penttinen (etualalla) esiintyi Palvelukeskuksessa yhdessä viiden muun Mikkis-teatterilaisen kanssa.
Raimo Penttinen (etualalla) esiintyi Palvelukeskuksessa yhdessä viiden muun Mikkis-teatterilaisen kanssa.

Tukkijoella pyörii Mikkis-teatterissa heinäkuun ajan sekä elokuun ensimmäisenä viikonloppuna. Ikääntyvä esiintyjäkaarti oli palvelukeskuksessa esiintymässä 6:n näyttelijän voimin. He esittivät lähinnä lauluja ja pienen osan näytelmästä. Välillä yleisökin pääsi ääneen yhteislaulujen merkeissä.

-Olemme vaikoilemassa ja katsomassa tulevia asuinpaikkoja! tiivisti Penttinen hauskasti.

Uukuniemen Palvelukeskus Oy aloittanut mallikkaasti

Yrittäjät Anne Tiitta ja Merja Aimasmäki kertovat että kesä on lähtenyt yrityksellä hyvin käyntiin. Uukuniemi-juhlien aikaan talo oli täynnä ja satunnaisia matkailijoita on myös saapunut majoittumaan. Heinäkuussa kiirettä riittää myös muun toiminnan osalta. -Pitopalvelulle on ollut hirmu kysely. Positiivisilla mielillä tässä ollaan!

-TT

 

 

Tapahtuma keräsi terassin täyteen yleisöä.
Tapahtuma keräsi terassin täyteen yleisöä.

Mikkis-teatterin esitykset ja info:

http://kylat.ekarjala.fi/mikkolanniemi/tapahtumat/

Uukuniemen Palvelukeskus varaukset ja yhteydenotot:

http://www.palvelukeskusuukuniemi.fi/

Osa lauluista oli myös hieman surumielisiä.
Osa lauluista oli myös hieman surumielisiä.
Jaa juttu Facebookissa:

Kommentoi

XHTML: Voit käyttää näitä tageja: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>