Ohjeita Niukkalan liikuntapaikkojen käyttäjille

Rajapirtin kuntosalilaitteitaNiukkalaan on saatu pitkälti aktiivisten vapaaehtoistyöntekijöiden voimin laadukkaita liikunta- ja urheilupaikkoja. Rajapirtin kuntosalilla voi monipuolisesti harrastaa kuntoilua ja urheilukentällä on mm. Suomen parhaimpiin lukeutuva moukaririnki. Liikuntapaikkojen käyttö on ollut vilkasta kesän aikana. Valitettavasti mieliharmia on tullut muutamien käyttäjien välinpitämättömyydestä. Kaukana kuntakeskuksesta myös paikkojen ylläpito ja kunnostus hoidetaan pitkälti vapaaehtoistyönä. Tätä työtä on liikuntapaikkojen käyttäjien syytä arvostaa ettei tieten tahtoen aiheuteta lisätyötä ylläpitäjille ja harrastuspaikat pysyvät laadukkaina ja siisteinä myös jatkossa.

 

 

 

 

Urheiluväki haluaa muistuttaa pienistä mutta tärkeistä ohjeista liikuntapaikkojen käyttäjille ja lasten vanhemmille sekä toivottaa kaikille antoisia hetkiä liikunnan parissa!

1. Laita urheiluvälineet niille kuuluville paikoilleen käytön jälkeen. Jos olet ottanut välineitä urheilukentän kopista, palaute ne sinne.

2. Laita korkeushyppypatjan suoja huolellisesti paikoilleen käytön jälkeen.

3. Älä kolhi moukaririnkiä moukarilla ja laita suoja paikoilleen käytön jälkeen.

4. Rajapirtiltä lähdettyäsi katkaise valot ja lukitse ovi.

5. Älä sotke paikkoja tahallaan.

 

 

 

Jaa juttu Facebookissa:

Kommentoi

XHTML: Voit käyttää näitä tageja: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>