Niukkalan Sale lopettaa!

EeKoon verkkosivujen tiedotteen mukaan Niukkalan Salen toiminta loppuu 30.11.2015. Lopettamista EeKoossa perustellaan myynnin hiipumisella ja toiminnan tappiollisuudella.

EeKoo on investoinut voimakkaasti Lappeenrantaan, Imatralle ja Parikkalan keskustaan ja samaan aikaan kyläkauppojen tuotevalikoimaa on supistettu. Niukkalan lähikaupan markkinointi ja kehittäminen on ollut jo vuosia syystä tai toisesta olematonta. Alueen ostovoimaa ei ole osattu hyödyntää. Omistaja-asiakkaat Uukuniemeltä ajatetaan nyt entistä kauemmaksi kauppa-asioilleen. Kaupan sulkeminen koskettaa erityisen kovasti niitä uukuniemeläisiä, joilla ei ole omaa autoa käytettävissään kauppa-asioihin.

JL

Jaa juttu Facebookissa:

2 kommenttia artikkeliin “Niukkalan Sale lopettaa!”

 1. Teuvo Leminen

  Ei tämä ole yllättävää. Jos EK:n liikeideana on tarjota kaikkin kyläkauppoihin sama valikoima, miettimättä sen tarkemmin mitkä tuotteet myy, on varmaan turhaa tavaraa hyllyissä.

  Eikä asiakkaan toiveita oteta huomioon, koska ” EI KUULU VALIKOIMIIN”.

  Toivottavasti löytyy rohkea, yrittäjähenkilö, joka jatkaa kauppaa periaatteella MYYDÄÄN JA TILATAAN MYYNTIIN, MITÄ ASIAKAS TARVITSEE !

  Kyllä se ainakin kauppiaan yksin elättää.

 2. Mervi Fries-Hirvonen

  Olen samaa mieltä Teuvo L:n kanssa , olen nimittäin saanut kaupassa aivan
  samanlaisen vastauksen, kun olen jostain tavaran puutteesta huomauttanut.
  Todella harmi, kun kauppa lopettaa . Uukuniemen loma-asukkaina olemme yrittäneet
  tukea kauppaa mahdollisimman paljon.
  Täytynee ruveta enemmän hyödyntämään mökin uutta pakastinta, kun elintarvikkeeet haettava kymmenien kilometrien päästä !!

Kommentoi

XHTML: Voit käyttää näitä tageja: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>