Kyläkauppa on siirtynyt talviaikaan

Uukuniemen K-kyläkauppa ja kahvila Evakkotaival ovat siirtyneet talviaukioloaikoihin 1.9. Kauppa ja kahvila palvelevat maanantaista perjantaihin klo. 10-18 ja lauantaisin klo. 10-16. Sunnuntaina molemmat ovat suljettuna. Kaupan yhteydessä toimiva Parikkalan apteekin palvelupiste noudattaa niin ikään myymälän aukioloaikoja. Myymälävastaava Riikka Uimosen lisäksi henkilökunta on saanut vahvistusta Minna Rinkisestä, joka on aiemmin työskennellyt Särkisalmen ABC:lla.

Viime viikolla kaupan katolle ilmestyi uusi led-valokyltti, joka on K-kyläkauppias Jouni Suppolan mielestä toivottu lisävalaistus kylänraitille varsinkin pimeimpinä talvikuukausina. Alkon noutopiste aukeaa kaupan yhteyteen tulevana torstaina. Huonoja uutisia Suppolalla on kerrottavana ainoastaan Postin puolelta. – Keskusteluja on käyty, mutta valitettavasti Postin palvelupisteeseen ei edellytyksiä heidän mielestään ole riittävästi. Ainoastaan maksullinen pakettiautomaatti olisi mahdollinen ja siitä nyt neuvottelemme, Suppola sanoo.

Syyskuun loppupuolella lauantaina 26.9. kyläkaupalla vietetään viime vuoden tapaan Syysmarkkinoita. Kaikki halukkaat ovat tervetulleita myymään tuotteitaan. Mukaan voi ilmoittautua ottamalla yhteyttä Riikka Uimoseen.

Minna Rinkinen on kyläkaupan uusi iloinen vahvistus.
K-Kyläkaupan kyltti valaisee jo syksynkin pimeitä iltoja.
Jaa juttu Facebookissa:

Kommentoi

XHTML: Voit käyttää näitä tageja: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>