Kuvakilpailu

Onko suvullasi Uukuniemeltä evakkokuorman mukana tuotuja esineitä? Kuvaa näyttävin esine tai esine, johon liittyy erikoisen hieno tarina tai tunne. Julkaise kuva Instagramissa tai Facebookissa hashtageilla #evakkomuisto ja #uukuniemi perjantaihin 28.6.2019 kello 23 mennessä. Paras kuva palkitaan Uukuniemi-juhlilla!

Kilpailun säännöt: Kilpailun järjestää Uukuniemi-seura ry. Julkaise valokuva Uukuniemen luovutetuista kylistä evakkokuorman mukana tuodusta esineestä. Voit liittää mukaan esineen tarinan ja hashtagina kylän nimen, esimerkiksi #ristlahti. Kuvasta tulee löytyä vähintään #evakkomuisto ja #uukuniemi -tunnisteet. Osallistujan Instagram- tai Facebook-tilin julkisuusasetukset täytyy olla säädetty julkisiksi niin, että kuva näkyy kaikille. Kilpailuun voi osallistua useammalla kuvalla.

Kilpailun tuottamaa kuvamateriaalia tullaan mahdollisesti hyödyntämään Uukuniemi-seuran viestinnässä.

• Valokuvan tulee olla kilpailijan itsensä ottama ja hänellä tulee olla kaikki oikeudet kyseiseen kuvaan

• Valokuvassa mahdollisesti esiintyvät henkilöt ovat antaneet suostumuksensa valokuvan näiden sääntöjen mukaiseen käyttöön

• Kuvauskohteessa kuvaamisen on täytynyt olla sallittua

• Valokuva ei riko lakia tai hyviä tapoja Kilpailuun osallistujat vastaavat näiden ehtojen täyttymisestä sekä itsensä että kilpailuun lähettämiensä valokuvien osalta.

Uukuniemi-seura pidättää oikeuden sulkea pois kilpailusta viestintäänsä sopimattomiksi katsomansa valokuvat. Kilpailu ei ole Instagramin tai Facebookin sponsoroima, suosittelema eikä hallinnoima. Kilpailun järjestäjä ei vastaa teknisistä syistä perille tulemattomista osallistumisista. Uukuniemi-seuran hallitus valitsee voittajan Uukuniemi-juhlassa.

Voittajaan otetaan yhteyttä henkilökohtaisesti Instagram- tai Facebook-palvelussa yksityisviestillä, mikäli voittaja ei ole paikalla Uukuniemi-juhlassa. Kilpailun järjestäjällä on oikeus julkaista palkinnon voittajan nimi omissa viestintäkanavissaan. Osallistujien mahdollisesti antamia yhteystietoja käytetään vain palkinnon toimittamiseen liittyviin tarkoituksiin eikä niitä luovuteta eteenpäin. Osallistumalla kilpailuun osallistuja antaa suostumuksen henkilötietojensa käsittelyyn kilpailun toteuttamista ja palkinnon jakamista varten.

Kuva: SA-kuva.
Evakointia Kannaksella. Kuva: SA-kuva.
Evakuoitua väkeä matkalla Parikkalaan. Kuva: SA-kuva.
Jaa juttu Facebookissa:

Kommentoi

XHTML: Voit käyttää näitä tageja: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>