Kuutamoluistelemaan Kesälahdelle

Tulevana perjantaina 10.2.2017 LC Kesälahti järjestää yhdessä Ruokkeen Lomakylän kanssa kuutamoluistelu ja -hiihto tapahtuman. Tapahtuma alkaa klo. 18.00 Ruokkeen Lomakylän rannassa, josta lähtee 6,5 km pituinen aurattu luistelurata Karjalan Kievarille. Luisteluradan reunassa on latu-ura, joten matkan voi taittaa myös hiihtäen. Otsalampun käyttöä suositellaan!

Lisäksi klo. 18.30 alkaa Lomakylän rannassa maksuton “Köörlinki” -kilpailu, jossa noudatetaan pääosin samoja sääntöjä kuin curlingissa. Säännöt ovat nähtävillä kilpailupaikalla. Mukaan otetaan 12 ensimmäisenä ilmoittautunutta kolmen hengen joukkuetta. Harjojen käyttö on sallittua ja joukkueilla tulee olla omat harjat mukanaan. Ennakkoilmoittautuminen joko sähköpostilla osoitteeseen lions.kesalahti@gmail.com, tai paikan päällä ennen klo. 18.00.

Rannassa tarjolla lämmintä mehua sekä grillimakkaraa. Tapahtumalla on säävaraus, mutta tämän hetken ennusteet lupaavat erinomaista ulkoilukeliä ja  pikkupakkasta.

 

K.L.

Jaa juttu Facebookissa:

Kommentoi

XHTML: Voit käyttää näitä tageja: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>