Korttikerho kutsuu!

Oletko intohimoinen kortinpelaaja? Vai haaveiletko salaa pasianssin oppimisesta ja ystävien “hakkaamisesta” moskamatsissa 6-0? Nyt on sekä korttikonkareiden että vasta-alkajien mahdollisuus päästä hiomaan taitojaan pelikorttien parissa Hotelli Uukuniemellä hyvässä seurassa. – Meillä oli muutamien ihmisten kanssa pitkään puhetta siitä, että olisi mukava kokoontua jonnekin pelaamaan ja viettämään mukavaa aikaa yhdessä. Sattumalta sitten otin asian puheeksi Matin (Laukkanen) kanssa ja hän lupasi meille hotellin tilat käyttöön. Siitä suuret kiitokset, kertoo Vuokko Pelli.

Tähän mennessä korttikerholaiset ovat ehtineet kokoontumaan muutamia kertoja säännöllisen epäsäännöllisesti. Tarkoituksena on korttipelien lisäksi kokeilla koronaa sekä lautapelejä. – Pelaaminen on sekä mukavaa että hyödyllistä. Aivotyötä joutuu tekemään ja muisti ja ongelmanratkaisutaidot kehittyvät, Pelli sanoo.

Pelaamaan ovat tervetulleita kaikki eikä aiempaa osaamista tarvita. Pellin mukaan parin tunnin mittaisen kokoontumisen päivät ovat vaihdelleet, mutta torstai on useimmiten sopinut kaikille. Jatkossa kokoontumisista ilmoitetaan Uukuniemi.infon Tapahtumat-sivulla.

Viime torstaina korttikerhossa harjoiteltiin muun muassa pasianssia. Tällä kertaa kerhoilemassa Helena Remes (vas.), Kirsti Ulvinen, Pirjo Kaksonen ja Vuokko Pelli.
Jaa juttu Facebookissa:

Kommentoi

XHTML: Voit käyttää näitä tageja: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>