Kesätoimittajan mahdollisti yritysten ja yhdistysten tuki

Uukuniemi.infossa on ollut vilkas kesä. Kesän aikana on sivuille tuotettu viitisenkymmentä artikkelia paikallisista tapahtumista, ihmisistä ja yrityksistä. Tarkka lukija on voinut huomatakin, että “levikkialuetta” on laajennettu myös Saaren puolelle.

Lähihistorian tallentamisen sivustolle ja paikalliset lukukokemukset ovat mahdollistaneet kesätoimittajan palkkaukseen osallistuneet yritykset ja yhdistykset. Ilman tätä tukea näin runsaan artikkelimäärän julkaiseminen ei olisi ollut mahdollista. Kiitos kaikille tuestanne!

Mukana ovat olleet Saaren Kivi Oy / Taito Tuunanen, Kesälahden Osuuspankki, Alocon Oy, LähiTapiola, Uukuniemi-seura, Uukuniemen vapaa-ajan asukkaat ry (Vasukkaat), Papinniemi Camping, Kirkkolampi KIrkkaaksi -hanke ja Matriset Oy.

LIsäksi kiitokset Tuomakselle tunnollisesta ja ahkerasta kesätoimittajan työstä!

JL

 

 

Jaa juttu Facebookissa:

3 kommenttia artikkeliin “Kesätoimittajan mahdollisti yritysten ja yhdistysten tuki”

 1. Jussi Ranta

  Tuomas teki – saanko sanoa – fantastisia juttuja: aina ajankohtaisia, positiivisia ja ihmisläheisiä! Kirjoitustapa oli mukaansatempaava ja runsaat kuvat toivat lisää mukavaa sisältöä ja katseltavaa. Kaikki tämä yhdistää Uukuniemen pitäjäläisiä, luo yhteishenkeä ja kannustaa monipuoliseen toimintaan. Eläköön!

  Kiitos rahoittajille ja Tuomakselle!

 2. Maritta Hirvonen

  Kesätoimittaja teki mahtavaa työtä! Kiitos! Koskaan aiemmin ei ole ollut näin paljon ajankohtaisia uutisia luettavana! Joka päivä oli pakko käydä monta kertaa katsomassa, olisiko taas lisää juttuja ja kuvia ennen kaikkea! Tuomakselle ehdottomasti uusi pesti ensi kesäksi! Mukavaa loppukesää toimitukseen ja pitäkäähän taso yhtä korkealla jatkossakin!

 3. Anne Eerikäinen

  Kiva oli lueskella Tuomaksen juttuja kesän aikana,mukavaa että teit juttuja täältä Saareltakin,minäkin entisenä UUkuniemeläisenä yrittäjänä pysyin hyvin kärryillä kesän tapahtumista,mukavaa on seurata elämän menoa siellä,Kiitos Tuomakselle ja tukijoukoille.

Kommentoi

XHTML: Voit käyttää näitä tageja: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>