Kesälehti taas työn alla

Ei kesää ilman Uukuniemen ja lähialueiden omaa Kesälehteä! Aurinkoisten ja lähes keväisten päivien siivittämänä katse on jo suunnattu touko-kesäkuun vaihteeseen, jolloin perinteikäs tiedotuslehti jälleen ilmestyy. Sisällön kokoaminen on aloitettu hyvissä ajoin ja uusia mainostajiakin mahtuu mukaan!

Kesälehden juuret ulottuvat jo parinkymmenen vuoden taakse, jolloin pääasiassa Uukuniemen kunnan tiedotuslehtenä toiminut julkaisu tunnettiin nimellä Satumaan Sanomat. Vuonna 1998 ensimmäistä kesälehteä painettiin noin 1600 kappaletta. Kesälehden lisäksi Satumaan Sanomien tiedotuslehti ilmestyi myös syksyllä ja jouluna aina 2000-luvun alkuvuosiin saakka.

Koko lehden historian ajan sen aktiivisimpana puuhamiehenä on toiminut Sakari Hämäläinen. Kesälehden sisältö on koostunut muun muassa tapahtumakalentereista, kunnan ja seurakunnan tiedotteista, Uukuniemi-juhlien sekä muiden suurempien tapahtumien ohjelmista ja yritysten ja yhdistysten mainoksista. Osa ensimmäisen lehden mainostajista on säilynyt sen sivuilla aina tähän päivään saakka, vaikka mainosten ulkonäkö onkin vuosien varrella saattanut hieman muuttua.

Tämän vuoden Kesälehdessä on tilaa myös uusille mainostajille.

Ensimmäinen kesälehti vuodelta 1998 sekä hieman “ohuemmat” Satumaan Sanomien syksy- ja joulutiedotteet.
Vuoden 1998 kesälehden sivuilta löytyi muun muassa infoa silloisesta Uukuniemen kunnasta.
Tiedotuslehtiä vuosien varrelta.

Kesälehti 2019 mainospaikkoja ja hintoja voi tiedustella sähköpostilla katri.levanen @matriset.fi tai soittamalla 044-974 4854.

K.L.

Jaa juttu Facebookissa:

Kommentoi

XHTML: Voit käyttää näitä tageja: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>