Kahvila Koppelon avajaiset lauantaina 28.2.2015

IMG_1985Vuodenvaihteessa toimintansa aloittanut Kahvila Koppelo juhlii virallisia avajaisiaan lauantaina 28.2.2015 klo. 21 alkaen. Paikalle saapuu esiintymään myös livebändi, savonlinnalainen Poor Fellas. -Keittiö on koko illan auki ja listalta voi tilata vaikkapa makkaraperunat tai herkkukorin, kertoo kahvilayrittäjä Tarja Kosonen. -Toivottavasti mahdollisimman moni pääsisi paikalle!

-Avajaisten jälkeinen viikko on meillä riistaruokateemaviikko, Tarja kertoo. -Lounaslistalla on mm. jänistä, hirveä, villisikaa ja majavaa, hän jatkaa. Lounasruokailijoita on kahvilassa riittänyt ja autoja saattaa pahimpaan ruuhka-aikaan olla piha täynnä. Ruokalista on nähtävillä Kahvila Koppelon nettisivuilla www.kahvilakoppelo.fi.

Tiistaisin ja torstaisin Koppelossa vietetään kortinpeluuiltaa klo. 17 alkaen aina klo. 21 saakka. -Maaliskuussa on tarkoitus järjestää lisäksi tikanheittokisat, Tarja päättää.

 

 

Jaa juttu Facebookissa:

Kommentoi

XHTML: Voit käyttää näitä tageja: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>