Kahvila Koppelo aloitti toimintansa

Kahvilan uudet yrittäjät Tarja ja Janne
Kahvilan uudet yrittäjät Tarja ja Janne

Vuodenvaihteessa Kahvila Elviiran Tupa vaihtui Kahvila Koppeloksi, kun paikan uusina yrittäjinä aloittivat Tarja Kosonen ja Janne Sinkkonen. Ajatus lähti itämään jo kesällä kahvilan edellisen omistajan Eija Rönkkösen ehdotuksesta. Syksyyn mennessä päätös oli tehty.

-Ja intoa riittää! Eija on ollut meille tärkeä tukihenkilö, kertoo aiemmin tehdastyössä toiminut Janne.

Tarja taas työskenteli aiemmin Lohikontissa kokkina.

Julkisuutta nuoret kahvilanpitäjät ovat saaneet aina alueuutisia myöten ja kuvissa poseeraaminen sujuu rutiinilla. Kahvilan nimen erähenkinen pari oli päättänyt kesällä myös Tarjan saatua metsästysluvan. Paikan sisustustyyli saa niin ikään vaikutteita metsästyksestä ja retkeilystä. Seinällä roikkuvat jo Jannen siskon hauskat metsästysaiheiset piirrokset kauniisti kehystettyinä.

Vaikka talviaika onkin melko hiljaista, pitää vakioasiakaskunta paikan elossa. Kesäisin kävijämäärä moninkertaistuu. Suunnitteilla on erämatkailu- ja kalastusretkiä

lähialueille, mm. Simpelejärvelle. Kahvila -ja lounaspalvelujen lisäksi Koppelosta löytyy nyt myös kalastustarvikkeita ja myynnissä on myös paikallista biisonin ja ylämaankarjan lihaa. Aukioloajat pysyvät ennallaan.

– Arkisin olemme auki yhdeksästä viiteen, lauantain sulkemisaika vaihtelee hiukan asiakkaiden mukaan ja sunnuntaina ovet pysyvät suljettuina, Janne kertoo.

Varsinaisia avajaisia vietetään tammi-helmikuussa, mutta tarkka päivämäärä ei ole vielä tiedossa.

IMG_1896-Asiasta tiedotetaan sitten kahvilan omilla nettisivuilla, sanoo Janne.

 

Lisätietoja:

www.kahvilakoppelo.fi

info@kahvilakoppelo.fi

puh. 044 381 6962

 

KL

 

IMG_1897

 

 

 

Jaa juttu Facebookissa:

Kommentoi

XHTML: Voit käyttää näitä tageja: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>