Juholan kesän viimeiset veisut vedetään Vetävän tahdissa

Kesä tuli, kesä meni. Juholan Biisoniareenalla kauden päättäjäisiä vietetään tulevana lauantaina, jolloin esiintymässä on naapuripitä Saaren oma “bilebändi” Vetävä. Kaiken kaikkiaan kesä oli yrittäjä Matti Laukkasen mielestä varsin onnistunut. – Oli mukava huomata, että myös kesälahtelaiset ja punkaharjulaiset ovat löytäneet Juholan. Ruokailemassa kävi paljon sellaisia ihmisiä, joita en ollut koskaan aiemmin tavannut, Laukkanen kertoo. Yleisöennätys rikottiin heinäkuun loppupuolella kun Tenkasen showta kävi ihmettelemässä yli 500 henkeä.

Laukkasen mukaan myös Uukuniemen Kyläkaupan avautuminen on piristänyt paikkakunnan elämää mikä näkyy myös Juholassa. – Syksyn projekteihin kuuluu vielä Niukkalan arboretum, joka pistettiin aluille viime perjantaina. Sinne voi jokainen halutessaan saada myös oman puunsa, sanoo Laukkanen. Puupuiston maanmuokkauksesta huolehtivat Arto ja Matti Siitonen sekä Hannu Kuokka. Lisäksi valmiiksi on jo merkitty paikat seitsemälletoista puulle. Istutustöihin ryhdytään pikimmiten.

Paljon on tapahtunut Niukkalassa, mutta paljon tulee vielä tapahtumaan. – Nälkä kasvaa syödessä ja motivaatio myös, kun näkee miten ihmiset viihtyvät ja paikkakunta kehittyy, toteaa Laukkanen.

Niukkalan tulevassa puupuistossa puuhattiin viime perjantaina toden teolla. Syksyn aikana on edessä vielä istutukset.
Juholan Biisoniareenan menestyksekäs kesäkausi 2019 päättyy tulevana lauantaina.

Jaa juttu Facebookissa:

Kommentoi

XHTML: Voit käyttää näitä tageja: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>