Isänpäivän tapahtuma Kummunkorkea koululla

Kuten monen tätä infoa lukevan ihmisen juuret ovat  Uukuniemeltä niin myös Kummunkoulun juuret ovat syvässä Uukuniemeläisessä maaperässä. Sananmukaisesti se imee lämpöenergiansa maasta ja pitää koulun tilat lämpöisenä ja asuttavana. On tärkeää, että meillä on erilaisia tiloja, joissa voimme kokoontua talvisaikaan. Isät ovat ensi pyhänä merkkihenkilöitä.

Lauantaina 9.11. kutsumme erityisesti isät, vaimot ja luonnollisesti ihan kaikki Kummunkorkea koululle klo 11-14 syömään ja shoppailemaan semmoisia tavaroita, joita varten joutuisi ajelemaan jo kauemmas. Samalla voi ostosten lomassa syödä tai juoda kahvit. Tarjolla kahviossa kympin keittolounas + jälkiruoka+leivät+juoma, kahvia ja täytekakkua, pullaa, piiraita ja leivonnaisia löytyy ostettavaksi myös mukaan.


Mitä muuta esillä ja myynnissä?
Pasi Viinanen  tuo tietokoneita, älypuhelimia, turvalaitteita ja niihin liittyviä tarvikkeita ja antaa paljon hyviä neuvoja. Voit soittaa Pasille vaikka etukäteen p. 050 492 4421.

Toimentuvan Minna Nousiaisen vaatteet ja asusterekit ovat juhlasalin toisessa päädyssä alusvaatteita myyvän Niina Hasusen kanssa. Laitamme mukavan sovitustilan ja saatte rauhassa sovitella asuja. Minnan tavoitat p. 045 863 1305 ja Niinan p. 040 062 4932.
Pikaparturimme
Merja Kokkonen saksii sinulle siistin leikkauksen kirjastossa p. 0500 156016.
Risto Pääkkösen rentouttaviin käsiin pääsee myös kirjastossa. Hän hieroo paikanpäällä ja häneltä voit ostaa myös lahjakortteja p. 050 057 1328.
Myös iholle ja keholle on tuotteita ja ideoita tarjolla. P. Mirja 040 524 0503

Osallistumalla ARPAJAISIIMME voit voittaa arvokkaita tuotepalkintoja!

Tule siis kauppareissulla tai varta vasten myös Kummun koululle. Syödään, seurustellaan, saksitaan, shoppaillaan ja muistetaan isiämme. Ilman heitä ei olisi kouluammekaan, jossa voimme kokoontua.
Lämpimästi tervetuloa kaikki!

Ps. Tapahtumasta  jäävä tuotto tarvitaan koulun kunnossapitoon.  Etsimme myös uutta vuokralaista toiseen asuntoon. Koulun ylläpito on siis yhdistysten ja yksityisten varassa ja jokainen vuokratulo on tärkeä. Markkinoikaa myös edullista kokous-  ja juhlatilaamme eteenpäin. Kiitos kun tulet!


Kummunkorkea koulun hallitus

Jaa juttu Facebookissa:

Kommentoi

XHTML: Voit käyttää näitä tageja: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>