Pikkujoulukirppis Rajapirtillä 26.11.2017

Uukuniemen Maamiesseura ja Uukuniemen Urheilijat järjestävät yhteistyössä pikkujoulukirpputoritapahtuman maamiesseurantalo Rajapirtillä sunnuntaina 26.11.2017 klo. 10-16. Tapahtumaan ovat kaikki tervetulleita myymään kaapin perukoilla pyöriviä turhia tavaroita ja vaatteita, käsitöitä, joululeivonnaisia ym. Pöytäpaikan hinta on 5€ ja tuotto käytetään Rajapirtin ylläpitoon. Varaukset kannattaa tehdäkin mahdollisimman pian, sillä paikkoja on saatavilla rajoitetusti!

Aiempina vuosina Rajapirtillä vietettiin perinteisesti joulumyyjäisiä aina joulukuun alkupuolella ja idea tapahtuman järjestämiseen syntyi osittain perinteiden vaalimista kunnioittaen. Joululahjalöytöjen ohella pikkujoulukirppis tarjoaa oivallisen tilaisuuden virittäytyä jouluiseen tunnelmaan ja tavata paikallisia sekä lähialueiden tuttuja kahvin, glögin, pipareiden ja livemusisoinnin äärellä.

Pöytävaraukset tulee tehdä 19.11. mennessä joko puhelimitse (045-2565504/Katri) tai sähköpostilla osoitteeseen katri.levanen@matriset.fi.

Vaikka et tulisi paikalle myymään, mutta haluaisit silti osallistua tapahtuman järjestämiseen, tulevat auttavat kädet varmasti tarpeeseen. Myös arpajaispalkintoja otetaan mielellään vastaan!

Nähdään marraskuussa pikkujoulutunnelmissa!

Uukuniemen Maamiesseura ry

Uukuniemen Urheilijat ry

 

K.L.

Jaa juttu Facebookissa:

Kommentoi

XHTML: Voit käyttää näitä tageja: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>