Marraskuun menovinkit

Ensi viikolla käännetään kalenterin lehteä jo marraskuun puolelle, mutta onneksi pimeneviin iltoihin on runsaasti ohjelmaa tarjolla. Nappaa siis ylös päivämäärät niin ei pääse unohtumaan!

Pienillä Kuorofestareilla 1.-5.11. on tarjolla kirkollista ja Isänmaallista musiikkia monessa muodossa. Keskiviikkona 1.11. Saaren kirkkokuoro esittää kirkkomusiikkijuhlien ohjelmistoa Saaren seurakuntakeskuksella klo. 16. Torstaina 2.11. klo. 19 alkaen reformatiivinen lauluilta Parikkalan kirkossa, jolloin voi kuulla ja laulella uusia sekä uusia vanhoja virsiä bändin säestämänä. Lauantaina 4.11. Pyhäinpäivän musiikkia Parikkalan siunauskappelissa klo. 15. Sunnuntaina Kuorofestarit päättyvät Punkaharjun Mieslaulajien konserttiin Harjulinnassa klo. 16 alkaen.

Lauantaina 11.11. Kummunkorkea koululla tarjoillaan hirvipaistia Uukuniemen Erämiesten 60 -vuotisjuhlien kunniaksi ja seuraavan viikonlopun lauantaina 18.11. pääsee Kummunmäellä irrottelemaan koko perheen voimin Saaren ja Uukuniemen MLL:n järjestämässä perhediskossa. Naamiaisteemainen perhedisko alkaa klo. 17.30 ja päättyy 19.30. Paikalla legendaarinen DJ Silver on soittamassa lasten suosikkihittejä, buffetista löytyy herkkuja monenlaisia ja viime vuoden tapaan halukkaille tarjolla kasvomaalausta. Perhediskoon on vapaa pääsy.

Lauantaina 25.11. Särkisalmen vpk järjestää Päivä Paloasemalla -tapahtuman. Päivän aikana klo. 10-14 Särkisalmen vpk:lla (Melkoniementie 12) monenlaista ohjelmaa niin nuoremmille kuin vanhemmillekin. Sunnuntaina 26.11. Pikkujoulukirpputori Rajapirtillä. Pöytävaraukset tulee tehdä 19.11. mennessä, maksu 5€ käytetään Rajapirtin ylläpitoon. Lisäksi jouluista musiikkia, arvontaa, glögiä ja muita herkkuja.

Viime vuonna kirjaston joulunavausta vietettiin varsin lumisissa tunnelmissa.

Marraskuun viimeisenä päivänä torstaina 30.11. vietetään Uukuniemen kirjastolla perinteistä joulunavausta klo. 16 alkaen. Glögitarjoilusta vastaavat Uukuniemen Martat koko kirjaston aukioloajan klo. 11-17. Samana iltana klo. 19 esiintyy Katri Helena Parikkalan kirkossa. ”Niin on aina ollut” -konserttiin on vapaa pääsy ja se on avoin kaikille.

 

K.L.

Jaa juttu Facebookissa:

Kommentoi

XHTML: Voit käyttää näitä tageja: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>